HTML

preset51

preset 51. Ha nem idegen tőled a hangzás.

Címkék

analóg (3) blahh (3) eq (6) füles (1) host (1) kompresszió (4) m/s (1) news (2) poll (1) release (2) shootout (2) sound design (2) technika (5) toolz (4) track (2) tunes (3) voxengo (3) vst (11) waves (4) web (4) Benézek

Eiosis - AirEq

2007.12.04. 08:26 :: Weldroid

Amennyire pofátlan önfényező benyalással indít az oldal ("your talent deserves this"), annyira megdöbbentően jól szól az AirEq. Ráadásul nem emészt több processzoridőt mint egy fél Api550b (avagy egy egész UniquelizerSonitus EQ). Az árát megkérik (200 dollár + Synchrosoft hardverkulcs), és az interfész is botrány (értsd: imádom a gyönyörű renderelt potikat, de egy átviteli függvényt nem helyettesít még akkor sem ha 2007-ben az már valahogy mintha nem lenne trendi), mindazonáltal ezért a hangzásért sok mindent hajlandó vagyok lenyelni: kőkeményen egyben van a hangkép, inább agresszív mint puha és a magasakat sem alázza meg úgy, ahogy a fent említett példányok. Karakterben kb. a Sonalksis SV-517 totális ellentéte, minőségben meg kb. olyan, sokak szerint még jobb is (ők elfogultak :-).

Más EQ-kal való hasonlítgatásnál azért vigyázzunk, az AirEq 4 dB-s kiemelése azért is szól jobban bármely más plugin 4 dB-es kiemelésénél, mert az AirEq szépen sunyin 5.7 dB-t emel a 4 helyett. Hahh! Nno persze meg van magyarázva a bizonyítvány, a szoftver az egyes analóg berendezések gain és Q paraméterek közötti függőségeit szimulálja.

Egy biztos, ha nem zavar minket a vizuális visszacsatolás hiánya, akkor jól elleszünk vele, ha pedig igen akkor még mindig utána köthetünk egy SPAN-t, ráadásul ez utóbbit teljesen ingyen.



 

 

Szólj hozzá!

Címkék: vst eq

A bejegyzés trackback címe:

https://preset51.blog.hu/api/trackback/id/tr1251729

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása